sobota 17. února 2007

Po sto letech zase v kine :)




Ne uplne po sto letech (nedavno na Obsluhoval jsem anglickeho krale), ale posledni dobou nejak nemam na navstevy kin cas. Novy film od Toma Tykwera jsem si ale nemohla nechat ujit. Do multiplexu se mi nechtelo jit, takze kdyz jsem videla, ze se tento skvost - Parfem: Pribeh vraha - bude hrat v nasem kine, ktere se ma bohuzel do budoucna zbourat, moje volba byla jasna (ne, Jihlavanka opravdu ne ;). Pocasi kinu pralo (hnusne, zima, dest, tma), takze jsem se vybavila kolou ligh (zabranuje usnuti, kdyz clovek chodi spat ve tri rano) a trada do kina. Trochu jsem to nevychytala s odchodem z domova, pac nejlepsi mista uprostred uplne nahore uz byla samozrejme obsazena, ale 7 rada byla taky ok :) Docela me prekvapil pocet teenageru v kine a potvrdil muj odhad, ze budou rusit. Ale to jsem jeste netusila, jak me dokaze par fracku vytocit! To ze porad sustili na saccich - budiz, ale behem celeho filmu se neustale mezi sebou bavili a nekteri vytecnici 20x za ty dve hodiny a pul vysli ven, zpatky do salu...za chvili se zase nekdo zvedl...za minutu prisel zpet. No proste des. Jednoho pubertaka, ktery byl zhuleny nebo opily (asi oboji), jeho dve *kamaradky* vyvedly ven (nemohl vubec jit), aby to tam nepozvracel...musel zakrocit i reditel kina (ze na ne zavola policajty) :)) To trochu pomohlo, ale vetsi ignoranty jsem uz dlouhu nevidela :( Tim padem jsem z filmu skoro nic nemela, takze se musim podivat jeste jednou v klidu doma. Absolutne nechapu, proc na ten film lezli, kdyz je to evidentne
nezajimalo. 
Meli si to pustit 
na kompu...byla bych jim moc vdecna.

Ale i pres spoustu rusivych elementu v kine na me film velmi zapusobil! Nadherna kamera, hudba (u Tykwera tradicne) a nejvic me dostal predstavitel hlavni role Ben Whishaw...az doma jsem zjistila, ze hral taky ve filmu Muj bratr Tom! :))...a ja si celou dobu rikala, kde jsem ho uz jenom videla :) No kazdopadne tenhle film ma u me 5***** na CSFD.

btw: uz chapu rADa, ze nenavidi pubertaky ;)

6 komentářů:

lama řekl(a)...

pche, co se do nas tynejdz navazis? rado vubec netusi protoze je to uz starej nymand a zavidi nam nase mlady a krasny tela, a taky holky. Ani nerozumi poradnymu hipecu. A AMDATI ruleeeez. Jo. Je nudnej. A tenhle film taky, takova blbost. Raci si budu s Ancou posilat SMS. Tak uz jako nepis. Pises kecy!!!!!! S hlavou do prdele je super bijak, to je cool. A taky posledni prci prci prcicky. Cha, ale na to ses moc stara. Zabal to s tim blogem, nebo prid do koruny. V owe, Angel Scooter ti ukaze jak se to dela! Ewa je krava!

mikra řekl(a)...

hele jako koruna rulez, tak kdy zajdem? Scooter zeru...muj nej hudebni projekt...ma angel jeste porad ty skvele vlasy (http://www.as.borec.cz/obrazky/n1089852218_4.jpg)? Doufam, ze me seznamis s ancou...chtela bych si taky posilat smsky s takovou super holkou!

mikra řekl(a)...

jo a AMD a ATI jsou super...dyt na te fotce to je muj komp samozrejme...

lama řekl(a)...

Co se vtiras, vterko? Anca rekla ze se ji zdas tupa. Ale ja ji reknu, at de v patek z Olinou. Toe jeji tupa segra. To zas rikam ja. Tos pekne se priprav na Korunu. Jestli se chces ukazat a myslim tim ukazat tak doval. Mam ted super ady a taky suprovy najk tilko. Takovyho borce si nevidela jeste. A ten angel je dobrej kamos, sme kamosi uz od 4 bo hiphop nas spojuje! Uz teda ne, je ted na emo a to je pruda. Takze v korune! Jasny! A Ance ani slovo, jinak si za tebou prijdu!

mikra řekl(a)...

jj, ja jsem trochu tupa, ale co nadelas. btw potrebuju to cislo na ancu...fakt, nemuzu bez sms zit...

Anonymní řekl(a)...

Amiable brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.