středa 7. března 2007

Změna

Takže jsem to zase nevydržela (no rok je docela dlouhá doba) a opět černé vlasy. Ten, kdo má nějaké zkušenosti s barvením vlasů na černo, tak jistě ví, jak je namáhavé (na psychiku ;) nechat černou barvu odrůst...to je prostě očistec, hlavně pokud si vymyslíte (jako já před rokem), že chcete mít ještě třeba i nějaké odbarvené pruhy a tak. Odbarvená černá barva je prostě hnusná oranžová, takže doufám, že nebudu v dohledné době zase něco měnit. No tohle bylo jenom pár informačních vět, aby to tady bylo aktuální.
Jinak teda minulý víkend to s lyžema moc nevyšlo, páč u nás pršelo, ale tam, kde jsem chtěla jet, tak tam prý sněžilo, což mě potom docela naštvalo, ale v novinách psali, že to takhle udělalo více lidí...když tak nad tím přemýšlím, štve mě to ještě víc, protože mohly být poloprázdné sjezdovky, žádné řady na vlek...chjo. Tento týden strašné vedro, 15 C˚, takže nevím....snad v sobotu nebo v neděli. Jestli teda bude nějaký sníh.
Taky se chystám na Fontánu, zřejmě příští týden a teď ve čtvrtek menší pařba a v pátek trochu větší (rodinná)...no...bude to zajímavé...hlavně se v pátek moc neopít :))

2 komentáře:

lama řekl(a)...

Ja mam zkusenosti jen s barvenim na cerveno ;) Hele a nemate nejak moc rodinnejch oslav? To sem jeste nevidel, vy slavite porad neco kazdych 14 dni :o

mikra řekl(a)...

Cervena je pro lamy, mikry si davaji cernou :P Jinak to je normalni prece...svatky...narozky...furt neco :))