středa 21. března 2007

Ta2t2o


Takže abych to tady už konečně osvětlila. Před Fontánou jsme se ségrou šly domluvit termín na tetování, před dvěma měsíci nebo kolik to bylo jsme ještě neměly pořádně vyřešené, co by to vlastně mělo být, a vybírat si něco z katalogu..no..vybíraly jsme asi dve hoďky a stejně nic. Určitě nejlepší je vybrat něco doma v klidu..něco, k čemu máte srdeční vztah...přece jenom se na to budete dívat už do konce života :) A taky je dobré mít motiv prověřený časem, že se pořád líbí a není k němu za pár dnů averze :) No už když jsme se blížily ke studiu, tak nás předběhli dva kluci, typičtí šampóni, a jenom jsem zaslechla, jak ten jeden říká: "Vážně jdeš do toho?"....hmmm, ti by mohli jít taky na nějakou kérku :)) A taky že jo! Asi tam byli poprvé, protože se vyptávali stejně stupidně jako my se ségrou při naší první návštěvě...i když možná ještě blběji: "Máte tady takové ty písma...to písmo...kolik by to asi stálo?" .."No jsou různé styly písma, záleží na velikosti, druhu, co máte na mysli?" :)) Prohlédli jeden katalog a stejně vypadli...takových je asi víc :))
Ségra byla tedy včera a já..původní datum bylo 2.4., ale přesunuli mi to na zítřek! :))) Už se docela těším...prý to vůbec nebolí, jenom minimálně (a to když už řekne ségra, tak to něco znamená)...stínování je dokonce příjemné...hmmm, škoda že mi nebudou nic stínovat :/
No ale když jsme tam včera přišly, tak sestra samozřejmě stresovala, ale nakonec má to tetování ještě pěknější než původní návrh...ten pán je fakt moc šikovný. Před námi byla nějaká holka s klukem, teda on ji tam jenom doprovázel (zřejmě piercing do ucha...těžko říct kde do ucha, výsledek jsme neviděly) a málem vlezl i dovnitř do té místnosti, kde se vše provádí, ale to je zakázané ;) no a ta holka pořád auuu auuu...nevím no, tak strašné to přece být nemohlo. Jo byli to občané Ruska nebo tak něco, docela zajímavá domluva s nima...česky uměli tak středně.
Studio sousedí s hip-hop shopem...takže když jsem tam tedy čekala asi hodinu a půl, alespoň jsem měla o zábavu postaráno..přijelo auto se zbožím, tak oceňovali a tak...zajímavé. Přečetla jsem asi rok starý XMAG...ve studiu hrála super hudba, nějaký jazz + klasika...nevím, co to bylo, připomínalo mi to Glasse, ale těžko říct, zítra se zeptám ;)..je tam totiž krásný motiv s klavírem, který se po několika minutách opakuje (hrálo to i když jsme domlouvaly termín)...přišlo mi to strašně povědomé. Pak si tam ovšem ten prodavač pustil hiphop...no...naštěstí za pár minut už vše bylo hotové a mohly jsme jít na vlak....tak tak jsme to stihly...teda my bychom to stihly úplně v pohodě, kdybychom věděly, že ten vlak má zpoždění. Nesnáším dobíhání na vlak :( Ještě v mokrém sněhu...hodně sněhu. Teď akorát počkat, až se to zahojí a tak no a pak už si toho rodičové můžou klidně všimnout :)) Do té doby nevím, jak to bude probíhat...nejkomplikovanější bude asi sprcha.
freihand tattoo

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ty o tom tady pořád meleš dokolečka... ne že by to vadilo, hezky se to čte... ale co to teda bude? Mikra?
Kde se ani ptát nebudu... intimní partie to nebudou, když si toho maj všimnout rodičové.... no, snad to napíšeš :)
Třeba někdy...

Anonymní řekl(a)...

Teď na to tak koukám... ty měníš avatary úplně všude, žejo? Ten velkej černobílej obrázek by byl dobrej na last.fm..... a.... ta růžová mikra je... chcíplá?

lama řekl(a)...

hehe, ee, hehe ... no nic, kdo umi cist mezi radky, pochopi co je tim mysleno ;)

Anonymní řekl(a)...

2 lama: Ty seš ale (t)lama! :) mezi řádkama nic neni ;)

mikra řekl(a)...

2 O2: no bude to lopatka :))...prava...zbytek zitra...nebo nekdy...spis az za tyden..udelam fotodokumentaci ;)

2 lama: mlc

mikra řekl(a)...

jo a k tem avatarum...no cernobila kocka vymeni za chvili tu spici...a ta v tom ruzovym samozrejme neni chcipla!!!...odpociva ;)

lama řekl(a)...

ano, tlama, ano a mlcim :))

mikra řekl(a)...

to je pekne, ze se umis zaradit a jeste dokonce poslouchas doporuceni...nice ;))