středa 6. února 2008

Sobi, sobi, sobi...


Sraz ze základky jsem popsala, sraz z gymplu byl teda horší...podstatně horší ráno, protože jsem šla spát nějak ve čtyři a mikra opravdu nezvládá pít gin s tonicem 8 hodin v kuse :)) Ty poslední hodiny už bylo jenom takové přežívání, páč původně jsme chtěly jít s ostatníma holkama (teda ony chtěly jít...v jiném podniku měl být pánsky striptease)do jiné hospy, nakonec jsme skončily úplně někde jinde, protože v půl jedné už bylo po striptýzu (prý nic moc) a mezi těma dětma (15-20) se mi nechtělo zůstávat. Úplnou náhodou jsme potkaly kámoše z gymplu, o rok starší, tak jsme teda vyrazili do herna bar v jednom, strašný pajzl, ale přívětivé ceny ginu ;) Chudák, byl trochu v nevýhodě, protože hovor se vedl o tom, co my ženské vlastně chceme, že nás nejde pochopit...no trochu jsme do něho ryly, ale potom přišla smska od jeho skoroženy, řekl že už musí jít domů (hahaha, kámoška říkala, že tam měl napsané Kde jsi??? Pojď domů!), tak se zvedl a šel...a to nám před hoďkou říkal, jak ji nemá pod palcem a že už jsou spolu hodně dlouho a je to o ničem :) Tak se šlo at home.

Pak byly ještě další různé akce, člověk se dověděl spoustu novinek...řešily jsme co se Silvestrem... Původní nápad byl byt v Jeseníkách s lyžováním (to by bylo ovšem moooc náročné na čas), potom kámošku rozbolely záda, čili žádné lyže, ale zase svařáky a řešily jsme co teda budeme dělat, vyhlídky veškeré žádné, v úvahu přicházely samé "párové" akce, čti strašná nuda, kde jsou samé páry, které po sobě pořád lezou nebo na sebe strašně žárlí, takže se nedá hrát žádná společenská hra a my bychom se tam mohly tak akorát opít... Jeseníky padly kvůli časové náročnosti a bolavé páteři, takže zbyla akce na poslední chvíli, která se konala na cvičáku...v maskách ehm ;) Z Francie jsme měly se ségrou sobí rohy, kámoška vytáhla čerta, kterého si pamatuju ještě z prváku na gymplu z lyžáku :)) Ze začátku to vypadalo jako trapárna, ale asi tak po půl hoďce, kdy si někteří nalívali slivku snad po decilitrech v intervalech pět až deset minut, začalo to být zajímavé... Hudba byla strašná, největší pecka byli asi Kosheen, ale dalo se ;) Před půlnocí zrada v podobě překážek z agility před klubovnou, všude plno sněhu, jeden známý převlečený za Santu přišel s vodítkama a "Sobi pojďte, jste moje spřežení, je to na čas!" Tyjo tak my tam s těma rohama ve sněhu jsme se brodily přes překážky...jsou nějaké fota, ale ty snad nejsou ani k zveřejnění :)) No a pak už byla půlnoc a klasické věci co se dělají, když se vítá Nový rok žejo. V tuto chvíli přichází pravidelně moje smrt, protože mi začne chutnat sekt (letos obzvlášť moc dobrý, templářský) a pak už začnu povídat zamotané věci...vzpomínám si už jenom na procházku po městě, nějaké klučíky, kteří se ptali, kde se dají sehnat takové super sobí rohy, telefonát s bratrem od kámošky a pak už jsme šly zřejmě domů :)

Btw ten gin s tonicem jsme jely se ségrou kupovat 31.12. do teska, kde byl největší nával u regálů s chlastem, všichni plné vozíky vodky apod...nemohly jsme najít tonic!!! Až po půlhodině pobíhání kolem nealka jsem zahlídla mladíka s košíkem a v něm tonic Schweppes!! Tak jsem hned vznesla dotaz, kde to jako splašil :)) Prostě taky zase akce...naštěstí jsme nakoupily, ale s vekou nebo něčím na chlebíčky jsme se vůbec nechytaly. Ve tři hodiny prostě neměli ani jeden rohlík...nic...tolik zklamaných lidí jsem už dlouho neviděla :)) (Tyve co budeme dělat, nemají žádné pečivo, co budeme jíst???)
No a to je všechno, v dalším postu popíšu cestu zpět, která se teda moc nevydařila, ale o tom potom ;)

(fota opět z předvánočního Le Mans)

Žádné komentáře: