úterý 4. prosince 2007

Bordeaux...


...právě popíjím, ročník 2005, sedmička za dvě eura a něco...no neberte to :)) Člověk by řekl, že mám absťák, ale tak to není, aspoň před usnutím nebudu přemýšlet nad kravinama typu "co budu zítra vařit" apod. Jenom tak na okraj doufám, že si nepoleju klávesnici, a pak ještě teda last.fm je geniální...a pak ještě něco málo statistiky: po pornostar (se dalo čekat x) vede "reklama O2"...už je tenhle post zalinkovaný na Okounovi.cz :)) Nj, ty mrchy ví, co mají dát za hudbu do reklamy.
No a teď teda zpět k FRANCE :) Úspěšně jsem zase o rok starší (bléééé), tak jsme to se ségrou komorně oslavily přes víkend, čili víno, zákusečky a dárečky....foto dodám :)) Včera oficiální přání od všech členů rodiny hned ráno, takže jsem byla upusinkovaná. Stejně jsem byla tak trochu v depce...nešlo vůbec o narozeniny, nebo snad o to, že jsem tady skoro sama a tak...vůbec...prostě mi večer přišla spousta věcí líto. Dneska ovšem vše v pohodě, dostala jsem prachy za minulý týden plus ještě dalších 40 euro (dárek) a tradá shopping...Pascal se mě vždycky ptá, kde půjdeme se ségrou a já mám vždycky stejnou odpověď :)) Je to návykové, uklidňující...zkrátka satisfakce za to všechno tady :) btw teď někdy byl na iDnes nebo Novinkách...už nevím...článeček o tom, jak průměrný Francouz utratí na vánoce 500 euro bez mrknutí oka a něco o nákupní horečce. Můžu jenom potvrdit, v sobotu je všude nejvíce lidí, všichni nakupujou všechno, stojí se řady u pokladen...neskutečné :) Docela sranda je pozorovat chlapy, jak vybírají spodní prádlo :)) Pak všichni chodí s balíčkama od Etam :)) Ale to jsem odbočila. Teď vrcholí práce na vánoční výzdobě, fota poté dodám, protože už teď jsou na náměstí dva brutální sobi :)) Ale jinak pořád deset stupňů nad nulou, sem tam prší, jinak je moc pěkně. Asi dva tři dny byla ráno nula, tak to všichni vytáhnou své zimní oblečení, které je spíše na podzim, pak všichni mají rýmečku a kašel a bolí je v krku...viz moje rodina...teď preventivně všichni hezky ráno pijeme šumivý vitamín cé :D
Jo tak ty stávky. To je docela masakr...ve městě je jedna univerzita a místní studenti prostě stávkujou...já bych taky stávkovala...není škola tak pohoda žejo. Chodí městem s transparentama v doprovodu policie (na motorkách...docela dobré stroje ;)...ostatní lidi si je fotí a tak, většina ale normálně počká, až přejdou, a moc se o to nezajímá. Pak tady máme nové tramvaje :) O tom někdy příště...dlouhá story ;)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

nj, tak vsechno nejlepsi k narozkam ;)

mikra řekl(a)...

merci beaucoup :)

kihsleek řekl(a)...

Taky všechno nejlepší ;)

mikra řekl(a)...

merci merci ;)